FAQ

FAQ

wij verzenden rechtstreeks vanuit de beste fabrieken ter wereld en geven de besparingen aan u door. Het nadeel daarvan: je moet langer wachten op verzending (meestal tussen 7-15 dagen). Het voordeel: ongelooflijke besparingen en ongelooflijke items met kwaliteitsgarantie, ondersteund door onze beroemde 100% geld-terug-garantie.

In 99% van de gevallen worden de bestellingen binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het weleens voorkomen dat een bestelling in het leveringsproces vertraging oploopt. Je kunt de status van je bestelling checken via de volgende link, klik op:  TRACK & TRACE

Omdat we werken met verschillende leveranciers kan het zo zijn dat producten afzonderlijk van elkaar verzonden worden. Als er items uit je bestelling ontbreken ontvang je deze doorgaans na 2-3 dagen. 

Onze excuses voor het ongemak.

De verzendkosten zijn 100% gratis, wij zorgen daar voor.
Zeker, je kunt iedere bestelling binnen 30 dagen na ontvangst terug sturen zonder opgaaf van reden.

Je kunt 30 dagen na het ontvangen van je artikel retourneren en wij houden ons altijd aan onze belofte 100% geld-terug-garantie: Gratis en gemakkelijk retourneren. 


dus er is geen risico bij het kopen.

Belangrijk: Zorg dat het pakketje voorzien is van een Track & Trace code. Als zender ben jij verantwoordelijk en wij willen niet dat er misverstanden ontstaan.

Lees meer HierOp de Trace & Trace pagina kun je je e-mail adres en ordernummer in te voeren om je product te volgen.

Vanaf het moment dat je pakketje is aangekomen bij het postorder bedrijf is de Track en Trace informatie beschikbaar. Hou er rekening mee dat er enige vertraging tussen kan zitten.

Beste klantenservice ~2019
Veilig Betalen
Beveiligd Verzending
30 Dagen Bedenktijd